S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
Může obsahovat stopy: Obiloviny obsahující lepek a jejich deriváty
Vaření ve vroucí kapalině
Příprava: - Přiveďte mléko k varu na sporáku (nebo mikrovlnné troubě) k varu. - Vyjměte z horka a zamíchejte Mirror-Glaze bez hrudek. - Nechte Mirror-Glaze asi 20-25 minut vychladnout a čas od času opatrně promíchejte. Perfektní teplota pro zpracování Mirror Glaze je vlažná (asi 35 ° C). - Nyní položte chlazený / zmrazený dort na drátěný stojan a nalijte na něj teplou Mirror Glaze. - Asi po 5 minutách vyjměte dort Mirror Glaze z drátu a položte jej na talíř. Zbývající Mirror Glaze lze znovu ohřát a znovu použít.
NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ
Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.